Tiki er en evig sommer, en umiddelbar ferie og en søt, fargerik billett til paradiset uten bagasjeavgifter. Denne bokserien tar for seg tiki-cocktailens historie, som har blitt romantisert siden midten av forrige århundre, men som altfor lenge har vært oversett i forhold til forstadens hytter og familieferiesteder. Nå trer tiki-cocktailene frem i rampelyset, og tiltrekker seg både sofistikerte spritelskere, dyktige bartendere og eventyrlystne matentusiaster. I "Tiki" tar den Brooklyn-baserte rumeksperten Shannon Mustipher for seg forfriskende smaker, førsteklasses sprit og enkle, men imponerende presentasjoner. Boken inneholder dusinvis av lettfattelige oppskrifter som byr på nye versjoner av klassiske tiki-drinker, samt originale cocktails laget med kvalitetsrum, infunderte og fettvaskede spritprodukter, likører, ferske fruktjuicer og hjemmelagde sirup. Boken inkluderer også oppskrifter fra anerkjente navn innen den moderne tiki-bevegelsen, som Nathan Hazard, Brother Cleve, Laura Bishop og Ean Bancroft. Som en ekte kjennner deler Mustipher praktiske smaksnotater om karibiske rum og sprit. For fans av klassiske tiki-bibler som Smuggler's Cove, er "Tiki" et must-have i samlingen.