"Tin to Table" av Anna Hezel avdekker hemmelighetene bak torskens og sjømatens verden på boks. Med mer enn 50 oppskrifter, spenner boken fra enkle snacks til friske salater, robuste hovedretter og kreative oppskrifter uten spesifikasjoner for rask og enkel middag. Fra Middelhavets glitrende kyster til Alaskas røykhus for laks, og de dype blå buktene i Spania, byr hermetiserte sjømat på en skattekiste av smakfulle måltider. Bli med på en reise gjennom denne rike og salte guiden, og lær hvordan du kan inkludere mer velsmakende hermetisert sjømat i kostholdet ditt. Oppskriftene i "Tin to Table" er like uformelle og deilig som innholdet i boksene selv, og gir deg en bølge av kunnskap og inspirasjon til matlaging. Enten du nyter disse bevarte delikatessene rett fra boksen, eller bruker dem som base for fancy middagsretter, vil du finne noe for enhver smak, som: - Triple Pickle Smoked Salmon Butter Sandwich - Canned Clam Garlic Bread - Sardine Curry Puffs - Caesar Popcorn (Negronis valgfritt!) - Tuna Noodle Casserole 2.0 med salt- og eddiksmuler - Vermouth Hour Potato Chips.