I "To Asia, With Love" tar den bestselgende kokeboka forfatteren Hetty McKinnon oss med på en personlig reise inn i det asiatiske kjøkken. Med røtter dypt forankret i barndommens minner, er hennes oppvekst preget av de rike aromaene og lydene fra morens kinesiske matlaging. I dag jobber McKinnon for å gjenskape disse minneverdige smakene for sin egen familie – og nå også for din. Boken inneholder en overdådig samling av kreative vegetariske oppskrifter som omfavner pan-asiatiske retter, alle enkle å lage med ingredienser fra supermarkedet. Leserne vil lære hvordan de kan lage sin egen kimchi, chiliolje, knivskårne nudler og dumplings. Boken utforsker også den fascinerende bruken av ris og viser hvordan asiatiske salater kan være en perfekt crossover-mat. Med nyttige tips for å fylle et moderne asiatisk pantry, tar McKinnon oss med inn i sukkerets rolle i asiatiske kulturer. Hennes oppskrifter feirer de spennende og deilige mulighetene som det moderne asiatiske kjøkken har å tilby – fra knust agurksalat med tahini og krydret olje til smakfulle edamamebønner med stekt curry.