Tokyo Izakaya Cookbook av Kotaro, Ametsuchi, Shuko Takigiya, Shutei Zorome
Produktbeskrivelse
Oppdag en verden av smak med 'Tokyo Izakaya Cookbook', hvor du vil få tilgang til 74 spektakulære oppskrifter fra toppkjøkken i Izakayas i Tokyo. Izakayas fungerer som Japans svar på tapasbarer eller engelske puber, og de danner grunnlaget for landets matkultur. Her kan man dele småretter og gode måltider over et glass med venner etter en lang arbeidsdag. Disse spisestedene varierer fra livlige kjeder til små, intime lokaler, og i denne unike kokeboken finner du oppskrifter fra seks av de beste Izakayaene i Tokyo, drevet av unge kjøkkenmestere som ofte jobber alene. De lager fristende retter som forandres daglig og sesongbasert, avhengig av tilgjengeligheten av ferske ingredienser. Hver kokk deler sine mest populære oppskrifter—en rekke hovedretter og tilbehør som er kjære for fast gjester. Blant de 74 oppskriftene i boken finner du: * Tofu med krydret rogn * Shabu Shabu med svinekjøtt og daikon-radise * Kyllingvinger med misoglasur * Japansk-variant av roastbiff med en søt og krydret saus * Stekt svinekjøtt med whisky-smør * Zucchini og løk med tunfisk * Kjøtt med koriander. La deg imponere av de mangfoldige smakene og lær hvordan du kan ta en bit av Tokyo hjem til ditt eget kjøkken.