I 'Tom Kitchin's Meat & Game' får vi en smaksopplevelse fra en av Storbritannias og Skottlands mest elskede kokker. Tom Kitchin deler sin dype lidenskap for viltkjøtt og gir leserne en guide til hvordan de kan skape uimotståelige retter hjemme. Bokens innhold utforsker en rekke viltarter som elg, rapphøns, fasan, rype, kanin, hare og mer, og viser hvordan disse kan tilberedes i fantastiske steker, smakfulle pastaretter, terriner og trøstende supper, samt rikelig med smaksfulle paier og desserter. Hver oppskrift gir en ny og spennende vri på kjente klassikere; blant høydepunktene finner vi Ristet fasan med kål- og eplesalat, Partridge og Game Pie, Kanin au Vin, Ristet venison med blåbær- og einercrust, Pigeon-, linse- og speltburgere, Fasan- og rapphøns Scotch Egg, Hare Cannelloni, samt den ultimate Rype-sandwichen. I tillegg deler Tom sine fantastiske oppskrifter for alt av kjøtt, som Ristet sprø svinenakke og Oxtail. Dette er en uunnværlig bok for alle som elsker å lage vilt- og kjøttretter.