Vinner av Delicious magazine’s Book of the Year 2022, 'Tomato' av Claire Thomson er den ultimat guide til den elskede tomaten. Hvor ville vi vært uten tomaten? Fra Sør-Amerika til store deler av Europa, Nord-Afrika og Sør-Asia, har nesten hver kultur og kjøkken funnet sine egne måter å tilpasse tomaten på. Enten fersk eller på boks, har tomatene bevist seg som en uendelig allsidig ingrediens som er godt likt av alle. I denne boken deler den bestselgende forfatteren og profesjonelle kokken Claire Thomson sine 80 beste oppskrifter med tomater som hovedingrediens. Fra brent tomatsalsa og fersken-, tomat- og feta-salat til tomatbeignets, krabbe- og tomat-tart og lammekjøtt med tomat og svarte oliven, disse fantastiske oppskriftene vil glede smaksløkene dine. Boken feirer saftig, sesongbasert råvarer på høyden av tomatsesongen. I tillegg inneholder den oppskrifter som fungerer like godt (eller enda bedre) med hermetiske tomater i de kaldere månedene, noe som sikrer nytelse året rundt.