TREDITION CLASSICS

The Physiology of Taste

The Physiology of Taste

Produktbeskrivelse

The Physiology of Taste er et klassisk verk skrevet av Jean Anthelme Brillat-Savarin, som utforsker sammenhengen mellom smak, mat og livskvalitet. I denne boken analyserer Brillat-Savarin ikke bare de sensoriske opplevelsene knyttet til mat, men også den kulturelle og samfunnsmessige betydningen av matvaner. Gjennom en rekke fascinerende essays og refleksjoner gir han leserne en dypere forståelse av hvordan smak påvirker våre liv og vår helse. Denne tidløse teksten er ikke bare en hyllest til gastronomi, men også en tankevekkende utforskning av menneskelig natur. Lesere som ønsker å fordype seg i matens kunst og vitenskap, vil finne uendelig inspirasjon i Brillat-Savarins kloke observasjoner.

Prishistorikk

Lavest
174 KR
Høyest
182 KR
Gjennomsnitt
178 KR
Median
178 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke TREDITION CLASSICS
Navn The Physiology of Taste
GTIN/EAN/ISBN 9783842428706
Kategorier Bøker