I den populære TV 2-serien Farmen kjendis inntar Trond Moi rollen som kokk på gården, og han leverer lekre og smakfulle retter som begeistrer seerne. Nå har du muligheten til å bringe hans mesterlige kokekunst inn på ditt eget kjøkken, og lære å tilberede hverdagsgourmet med enkle ingredienser. I denne boken deler Trond sin erfaring om hvordan man kan skape bærekraftig, sunn og smakfull mat. I tillegg til sine kulinariske ferdigheter, serverer han nostalgiske matminner fra sin barndom, samt refleksjoner om livet og sterke opplevelser fra oppveksten. Bli med på en reise inn i Trond Mois kokkekunst og hans dype lidenskap for både mat og mennesker. Trond Moi har gjort seg bemerket som den første som vant Norgesmesterskapet i kokkekunst tre ganger på rad. Han er også en av grunnleggerne av den velkjente restaurantkjeden Bølgen & Moi, sammen med Toralf Bølgen, og driver nå den populære restauranten Hos Moi som ligger ved brygga i Kristiansand.