Truls á la Hellstrøm av Eyvind Hellstrøm, Per Asbjørn Risnes, Truls Svendsen
Produktbeskrivelse
Bli med på en spennende kulinarisk reise med Truls og Eivind! Denne boka tar deg med til både kjente og ukjente matkulturer, fra de vakre fjordene i Nord-Norge til pulserende storbyer som Tokyo, New York, Napoli, Barcelona og Paris. Truls, som er en entusiastisk matlaging, og Eivind, som er en matglad skjønner, deler sin lidenskap for enkle, men smakfulle retter, samt råvarene som ligger til grunn for dem. Boken byr på innblikk i de beste restaurantene og de mest inspirerende kokkene i inn- og utland, men fokuserer også på den hverdagslige matkulturen. Med oppskrifter som spenner fra Bresse-kylling og snegler til sushi, pizza og hjemmelaget taco, vil du få muligheten til å utforske det franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, samt det tradisjonelle norske kjøkkenet. Her er stolthet og kjærlighet til råvarene i sentrum. Raskt, enkelt og velsmakende – vel bekomme!