Trygg mat, bransje og arbeidsliv av Trond Andresen, Anne Momrak-Haugan, Tonje Fossum Svendsen

Trygg mat, bransje og arbeidsliv av Trond Andresen, Anne Momrak-Haugan, Tonje Fossum Svendsen

Produktbeskrivelse

Boken "Trygg mat, bransje og arbeidsliv" er en uunnværlig ressurs for elever som tar vg1 i restaurant- og matfag, samt for de som følger ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag. Den omfatter alle kompetansemål knyttet til trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boken er delt inn i to hoveddeler; den første fokuserer på trygg mat, mens den andre tar for seg aspektet bransje og arbeidsliv. Gjennom disse delene presenteres teorien som elevene skal tilegne seg i løpet av sine to år på skolen. Språket er enkelt og lettfattelig, med et rikt utvalg av relevante eksempler direkte fra de aktuelle yrkene som de ulike vg2-områdene fører til. Illustrasjonene i boken, inkludert figurer og fotografier, bidrar til å gjøre innholdet mer tilgjengelig og engasjerende. Hver del avsluttes med både teoretiske og praktiske oppgaver som utfordrer elevene til å anvende det de har lært. Fagbegreper blir tydelig definert i margen, og hvert kapittel innledes med en kort oppsummering av de mest sentrale punktene. Boken kan benyttes i kombinasjon med andre læringsressurser fra Fagbokforlaget, noe som gir en helhetlig tilnærming til undervisningen i restaurant- og matfag. Tilgjengelige tilleggsmateriell inkluderer vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel), vg2 kokk- og servitørfag, vg2 baker- og konditor nettressurs, samt vg2/3 Bakerboka og vg2/3 Konditorboka.

Prishistorikk

Lavest
781 KR
Høyest
789 KR
Gjennomsnitt
783 KR
Median
781 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Trygg mat, bransje og arbeidsliv av Trond Andresen, Anne Momrak-Haugan, Tonje Fossum Svendsen
GTIN/EAN/ISBN 9788211045607
Kategorier Bøker