Surdeigsbaking har fått et oppsving, og det blomstrer med surdeigsbutikker overalt. Mange hjemmebakere har latt seg begeistre av denne trenden, men hva med glutenallergikere? De trenger ikke lenger å føle seg utenfor. I "Ægte glutenfri surdej" viser Theresa Vangsøe veien til å bake deilige brød med surdeig, helt uten gluten. Denne boken gir deg muligheten til å oppnå brød med en myk konsistens, dyp smak og et innbydende utseende, akkurat som med tradisjonell surdeig – men i en glutenfri variant. Med Vangsøes glutenfrie surdeig kan du skape brød som smaker helt fantastisk, har den rette teksturen og ser imponerende ut. Ingen vil ane at brødene er glutenfrie! Boken inneholder hele 30 varierte oppskrifter og gir deg innsikt i de forskjellige glutenfrie melsortene. I dagens dagligvarehandel kan mange glutenfrie produkter inneholde spor av gluten, men i Theresa Vangsøes hjemmebakeri er det snakk om ekte glutenfritt.