I boken 'Cider' tar forfatterne Karl og Mikael oss med på en reise fra overflod av epler til skapelsen av et unikt ciderbryggeri. Inspirert av en enkel samtale på en høstdag, hvor de reflekterte over hvor mange epler som rotnet bort i folks hager, bestemte de seg for å gjøre noe med det. De begynte å samle epler fra nabolaget og eksperimentere med brygging, og i dag har de utviklet en blomstrende virksomhet med sin egen gård og eplehage. 'Cider' tilbyr en praktisk guide til hvordan leserne selv kan brygge velsmakende cider med minimale ressurser, uansett om ingrediensene hentes fra hagen, skogen eller supermarkedet. Boken fokuserer først og fremst på epler, men den inkluderer også smakfulle oppskrifter med pærer, plommer og bær, inkludert den sprudlende fruktvinen pet-nat. Karl og Mikael trekker på erfaringene fra håndbrygtitlen 'Kjøkkenbrygging', og viser hvordan man på en enkel og morsom måte kan lage fantastiske produkter hjemme. 'Cider' er virkelig det nye sorten!