I boken "Vildplukket – Kogebogen" deler kokkene Niki Sjölund og Lena Flaten sin dype lidenskap for de ville plantene og soppene som omgir oss. Med utgangspunkt i rundt 50 ulike arter, presenterer de mer enn 250 kreative oppskrifter som tar deg med på en kulinarisk reise gjennom naturen. Forfatterne ønsker å inspirere leserne til å utforske utendørs og oppdage de fantastiske ingrediensene som ofte er rett foran øynene våre. Boken er gjennomsyret av en no waste-tilnærming, som fremhever at nesten alt kan utnyttes fra naturen. I tillegg finner du nyttige tips om hvordan du best oppbevarer disse råvarene, slik at du kan bygge ditt eget spiskammer med naturlige ingredienser. Hver plante er ledsaget av viktig informasjon om dens voksested og høstetidspunkt. Niki Sjölund, som har tatt steget fra tradisjonell kokk til villplukker, har jobbet på anerkjente restauranter som Ekstedt og Gro i Stockholm. Lena Flaten, en dedikert outdoor-kokk, brenner for det solide madhåndverket. Sammen gir de deg verktøyene til å la naturen berike din matlaging.