Ta med deg de eksotiske smakene fra Indonesia hjem med boken "Indonesian Cooking: Satays, Sambals and More". Her finner du en rekke lette og tilgjengelige oppskrifter som lar kokker utforske og mestre autentiske retter fra et rikt kjøkken. Indonesisk mat er i stor grad uutforsket i mange vestlige land – bli den første blant vennene dine til å oppdage de deilige oppskriftene fra de mytiske krydderøene. I boken finner du både kjente retter som Kylling- og Biff-Satay, Friske Damped Grønnsaker med Peanøttdressing (Gado-Gado) og Nasi Goreng (tradisjonell indonesisk stekt ris), samt mer eksotiske delikatesser som Krydret Sitrongressbiff, Brennsukker Svinekjøtt og Grillet Sverdfisk med Duftende Gul Ris. Blant de autentiske oppskriftene finner du: * Kylling- og Potetkrokett * Oksestudsuppe * Avokado- og Røkt Laksalat * Banjar Kyllingsteik * Grillet Sverdfisk med Duftende Gul Ris * Klassisk Nasi Goreng * Sambal Aubergine * Nederlandsk-Indo Crêpes med Palmesukker.