Nyt friske og deilige japanske måltider med enkelheten av å lage mat i ditt eget kjøkken! Få hjemmekokker lager rettene som vanligvis serveres på restauranter, og dette gjelder spesielt for Japan. Heldigvis introduserer "Japanese Homestyle Cooking" vestlige smaksløker for de smakfulle, velsmakende og lettlaga rettene som japanske hjemmekokker tilbereder hver dag for familie og venner. Leserne vil glede seg over denne enkle kokeboken med step-by-step oppskrifter, inkludert hvordan man bruker en riskoker, og familiene deres vil elske å prøve nye og smakfulle retter som sukiyaki, shabu-shabu og teppanyaki. Mange av de hjemmelagde japanske rettene er kjøttfrie og fremhever i stedet sjømat eller tofu, sammen med et bredt utvalg av grønnsaker, noe som gjør dem perfekte for vegetarianere. Tilgjengelig og enkel å mestre, inneholder "Japanese Homestyle Cooking" over 80 oppskrifter som er like autentiske som de er deilige. Denne utvalgte samlingen av herlige japanske oppskrifter er lette å forberede hjemme og også sunne!