**2020 IACP Cookbook Award-finalist for Helse & Ernæring** og **2020 Gourmand Cookbook Award-vinner for Japan innen Fermentering**. Næringsrik, rimelig og utrolig velsmakende – enkle hjemmelagde japanske tsukemono (syltede grønnsaker) er en uunngåelig del av hverdagskost i Japan. Hver japansk husstand har sine egne tsukemono-oppskrifter som har gått i arv gjennom generasjoner. I "Japanese Pickled Vegetables" har dietetiker og ekspert på fermentert mat, Machiko Tateno, samlet mer enn 120 enkle og sunne oppskrifter for syltede, konserverte og fermenterte grønnsaker. Disse pickle-oppskriftene bruker ingredienser som lett kan skaffes i den vestlige verden – inkludert asparges, kål, aubergine, zucchini, tomater, hvitløk, daikon, neper og squash, samt olivenolje, honning og yoghurt. For de mer eventyrlystne kokkene byr boken også på muligheten til å prøve seg på tradisjonelle japanske syltede grønnsaker som burdockrot, bittermelon, lotusrot og wasabi-grønt. Oppskriftene er kryssreferert etter grønnsak og syltningsmetode, og boken inneholder et kapittel med regionale syltningsoppskrifter.