Oppdag den deilige verdenen av japanske supper med boken 'Japanese Soups' av Keiko Iwasaki. Enten du ønsker en fyldig misosuppe servert i en lakkert bolle eller en smakfull kraft til nudler, er suppe en uunngåelig del av det tradisjonelle japanske måltidet. I denne boken deler den japanske matfageksperten Keiko Iwasaki sine beste oppskrifter på hjemmelagde supper, som hun regelmessig lager for familien og venner. Oppskriftene spenner fra mettende måltidssupper til lette og smakfulle tilbehør, og inkluderer varianter som japansk østers chowder, eggesuppe med reker og kinakål, så vel som svinekjøttssuppe med grønnsaker og sesam misosuppe med storfekjøtt og brønnkarse. Med hele 66 oppskrifter vil du finne noe for enhver smak. Alle suppene er laget fra bunn av med sunne ingredienser som konbu (tang) og shiitake-sopp, som sikrer at de er både naturlige og fri for tilsetningsstoffer. Oppskriftene er hovedsakelig basert på grønnsaker, som kombineres med sjømat og kjøtt for å gi rike smaker og helsebringende næringsstoffer i hvert måltid.