Oppdag hemmelighetene bak japanske superfoods og lær hvordan du kan inkludere dem i dine daglige måltider! Yumi Komatsudaira vokste opp i familien sin spesialbutikk for sjøkål, hvor hun snacket på de grønne delikatessene som la grunnlaget for familiens helseorienterte kulinariske virksomhet. Nå deler hun de sunne spisevanene som har veiledet japanere i generasjoner. Superfoods er livgivende ingredienser som kroppen vår trenger for balanse, velvære, helbredelse og lang levetid. Disse næringsrike matvarene har en rekke fordeler, inkludert å redusere kolesterol, motvirke aldring, bekjempe betennelser og kreft, samt fremme en sunn tarmflora. Japanere, som opplever færre helseproblemer, lavere fedme og lengre levetider enn mange andre nasjoner, har lenge kjent til kraften i disse nøkkelingrediensene. I denne boken kombinerer Komatsudaira sin omfattende ekspertise innen sjøgrønnsaker og japansk matlaging for å vise deg hvordan du kan lage enkle, smakfulle og super-sunne japansk-inspirerte retter hjemme. De kraftfylte og næringsrike rettene inkluderer blant annet: Rød quinoa-salat.