Endelig en kokebok som gjør koreansk matlaging tilgjengelig for alle! Denne boken tar deg med inn i den fascinerende verdenen av koreansk mat, en kjøkkenstil som har blitt stadig mer populær. Den introducerer de aromatiske, smakfulle og komplekse smakene som kjennetegner koreansk matlaging, og gir deg muligheten til å lage sunne og tilfredsstillende måltider med ingredienser du enkelt finner i din lokale matbutikk. Med bruk av enkle teknikker lærer du raskt å mestre en rekke deilige oppskrifter. I denne samlingen finner du et variert utvalg av retter som passer for alle og enhver, inkludert:* Marinerte kalbi-biffshort ribs fra grillen * Bibimbap-risbolle toppet med grønnsaker og biff * Napa-kål kimchi, daikon kimchi og andre syltede grønnsaker * Wok-med-stekt dakgalbi kylling med hvitløkssaus * Soyamarinert bulgogi-biff med vårløk * Tangy japchae-bønnenudler med sesam og friske grønnsaker * Og mye mer! "Korean Homestyle Cooking" dekker alle klassiske koreanske forretter, sideretter, supper, gryteretter, hovedretter, samt ris- og nudelretter – inkludert desserter.