Nukazuke-fermenterte grønnsaker er supermat som fremmer god tarmhelse! Denne boken gir en spennende introduksjon til den japanske metoden for fermentering i en gjenbrukbar seng av fermentert risknekk, et medium som er enkelt å forberede og vedlikeholde hjemme. Forfatteren Nami Yamada, som er kostholdsekspert, kokk og urtemedisinmann, tilbyr detaljerte instruksjoner for å lage 60 varianter av fermenterte grønnsaker, inkludert uvanlige som er laget av ingredienser som daikon-radish, lotusrot, shiitake-sopp, epler, hvitløk og tofu! I tillegg gir Yamada 30 deilige oppskrifter som viser hvordan du kan inkludere dine fermenterte nukazuke-grønnsaker i daglige japanske måltider. Oppdag smakfulle og næringsrike retter som: * Futomaki-sushi med syltet tunfisk * Salat med syltede epler og napa-kål * Stekte sommers grønnsaker med svinekjøtt og soyabønnesaus * Makrell kokt med nukazuke-fermentert risknekk * Og dusinvis av andre sunne og smakfulle oppskrifter, inkludert desserter! Denne omfattende guiden til en tradisjonell japansk fermenteringsteknikk gir deg innsikt i en rik matkultur og hvordan du kan berike ditt kosthold med smakfulle og ernæringsmessige fordeler.