Underhold vennene og familien med sushi som ser like fantastisk ut som den smaker! Med den stadig økende interessen for japansk sushi, introduserer "Sushi Art Cookbook" leserne for kunsten å lage sushi med både smak og estetikk i fokus. Ken Kawasumi, som er hovedforeleser ved det Japanske Sushi Instituttet og pioneren bak Kazari Maki Sushi, guider deg gjennom en kreativ reise i sushiens verden. Boken avdekker hvordan du kan skjære sushi-loggene i lekre biter som kan være både subtile og stilige, uttrykksfulle eller lekne – tilpasset enhver anledning! Denne unike sushioppskriftsboken inneholder: * Instruksjoner for tilberedning av sushi-ris, ingredienser og garnityr * Nødvendige teknikker for rulling og pressing av sushi * 85 design fra enkle til sofistikerte * Detaljerte fargebilder som dokumenterer steg-for-steg montering. Alle kan lage disse varierte sushioppskriftene og designene som inkluderer: * Krysantemum * Kanin * Klovn * Smiley-fjes * Panda * Kirsebærblomst *.