Oppdag Japan gjennom dets mangfold av drikkevarer, selv fra ditt eget hjem, med denne omfattende guiden! Japan er kjent for noen av verdens mest fascinerende alkoholholdige drikker, som tradisjonell Sake og Shochu, i tillegg til japansk whisky, øl, vin og cocktailer som har vunnet global anerkjennelse og priser. I denne grundige oversikten over japanske drikker, deler ekspertene Stephen Lyman og Chris Bunting detaljer om alle de viktigste drikkevarene du finner på japanske barer og restauranter, så vel som i supermarkeder og vinmonopol verden over. Boken tar for seg emner som Sake, Shochu, whisky, vin, øl, Awamori (en brennevinlignende alkohol fra Okinawa), Umeshu plommelikør og andre fruktviner. I tillegg finnes det et fascinerende kapittel om moderne japanske cocktailer, komplett med oppskrifter slik at du kan få en autentisk opplevelse, inkludert klassikere som: Sour Plum Cordial, Sakura Martini, Improved Shochu Cocktail og Far East Side Cocktail. Boken inneholder grundige beskrivelser av de ulike variantene av hver drikke, samt deres historie, produksjonsmetoder og nåværende trender.