Oppdag de fantastiske smakene fra Indonesia med denne vakkert illustrerte kokeboken. "The Food of Indonesia" inneholder 79 enkle oppskrifter med detaljerte beskrivelser av ingredienser og tilberedningsmetoder, som gir leserne muligheten til å gjenskape de autentiske smakene fra indonesisk mat hjemme. De legendariske krydderøyer i Indonesia er kjent for sin imponerende fysiske og kulturelle mangfoldighet. Boken gir en variert smakebit på noen av de mest populære rettene fra hele øyriket. Her finner du krydret Padang-favoritter fra Vest-Sumatra, sunne grønnsaksretter fra Java, saftige satay- og fjærkre-retter fra Bali og Lombok, samt unike oppskrifter fra Kalimantan og de østlige øyene Flores og Timor. I tillegg til de spennende oppskriftene, gir boka en innføring i Indonesias varierte kulturelle og kulinariske tradisjoner. Utvalgte indonesiske oppskrifter inkluderer herlig Avocadosmoothie og kylling eller and i balinesisk stil.