Kimchi har blitt en fremtredende stjerne på den asiatiske kulinariske scenen. Denne boken presenterer en rekke smakfulle oppskrifter som ikke bare tilfører flere grønnsaker til kostholdet ditt, men også er rike på probiotika, vitaminer og enzymer. Som en deilig supermat fra Korea, er kimchi både overraskende syrlig, krydret og aromatisk på en helt spesiell måte. 'The Korean Kimchi Cookbook' er den første engelskspråklige oppskriftboken som viser et så variert utvalg av kimchi-oppskrifter. Her lærer du om prosessen bak fermentering av grønnsaker, samt de helsefordelene dette innebærer, som bedre fordøyelse, anti-aldringseffekter, senket kolesterolnivå og et sterkere immunforsvar. Boken gir også en grundig innføring i historien og bakgrunnen til koreansk mat og kultur, noe som gjør den perfekt for både veganere, vegetarianere og altetere. Med 78 smakfulle og enkle oppskrifter organisert etter årstid, inkludert: * Fresh Oyster Kimchi * Swiss Chard Kimchi * Fresh Ginger Pickles * Traditional Cabbage Kimchi, kan alle finne noe de liker. Denne nyeste utgaven er omtalt og omarbeidet for å gi leserne en enda bedre opplevelse.