«The Sake Handbook» er den mest omfattende guiden til sake, og dekker alt fra historien, bryggeprosessen til de unike smakene som karakteriserer denne japanske nasjonaldrikken. Hva er egentlig jizake, namazake og ginjoshu? Denne boken gir svar på disse spørsmålene og mye mer om sakevin, og vil hjelpe deg å nyte japansk sake med stil. Forfatteren, John Gauntner, er anerkjent som verdens ledende ikke-japanske ekspert på sake. Som langvarig bosatt i Japan, har han opparbeidet seg et solid rykte blant sakeprodusenter og fagfolk i bransjen. Han har tidligere skrevet «Nihonshu Column» i Japan Times i mange år, før han begynte med en ukentlig spalte om sake for Yomiuri Shimbun, Japans og verdens mest distribuerte japanske avis. I 2006 ble John tildelt Sake Samurai-prisen. Han har også utgitt fem bøker om sake, inkludert «Sake Confidential». Denne nyutgaven av boken er fullstendig revidert og oppdatert, og gir alt du trenger av informasjon i et praktisk og bærbart format, samt en detaljert forklaring på bryggeprosessen for sake.