U Press

Maddannelse

Maddannelse

Produktbeskrivelse

Maddannelse tar oss med inn i matlagingsverdenen, hvor både den profesjonelle kokken og det vanlige barnet lærer å overvinne seg selv. I denne inspirerende boken adresserer matkritiker Helle Brønnum Carlsen viktigheten av å utforske matens muligheter, både i skolens matsal og hjemme ved kjøkkenbordet. Hun argumenterer for at madkundskab kan UTGJØRE en bro til barnas opplevelse av verdens skjønnhet, gjennom å skape minner og opplevelser gjennom smak. Hvordan kan vi som lærere og foreldre oppmuntre til denne utforskningen? Med hjelp fra idéhistoriker Lars Geer Hammershøj og den anerkjente kokken René Redzepi fra Noma, deler forfatteren sine perspektiver og innsikter, og gir prakiske råd for å berike barns forhold til matlagning. Boken er en innbydende ressurs for dem som ønsker å styrke den kulinariske opplæringen, og nyte de mange lagene av smak og læring som følger med.

Prishistorikk

Lavest
228 KR
Høyest
238 KR
Gjennomsnitt
233 KR
Median
233 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke U Press
Navn Maddannelse
GTIN/EAN/ISBN 9788793060111
Kategorier Bøker