En god kake gjør hverdagen søtere, lyser opp søndagen og er uimotståelig på ethvert festbord. I over 30 år har bladet Kodukiri holdt leserne sine oppdatert på trendene innen innredning og hjemmelaging. I løpet av disse årene har vi tilbudt en rekke fristende oppskrifter på søtsaker hver sesong og ved spesielle anledninger. I denne boken finner du et utvalg av de beste oppskriftene fra Kodukiri, publisert mellom 2017-2022, og inkludert kaker av alle slag, fra små til store, torter og andre bakverk. Nå er det ikke lenger nødvendig å lete i gamle magasiner! Boken tilbyr både enkle og mer avanserte oppskrifter, klassiske og innovative kaker, samt godbiter som krever baking og de som kan lages uten ovn. Oppskriftene lar deg bake gjennom alle årstidene, med alt fra rabarbrakake om våren til bærkake, eple- og plommekake, samt ostekake og sjokoladekake. I tillegg inneholder boken søtsaker til ulike feiringer. For enkelhets skyld er oppskriftene delt inn etter hovedingrediens.