Utforsk kunsten å lage uimotståelig BBQ med sous vide-teknikkene i "Sous Vide BBQ". Denne boken er en omfattende guide fylt med profesjonelle tips, hjelpsomme bilder og trinnvise veiledninger som viser deg hvordan du drar nytte av sous vide's presise temperaturkontroll for å oppnå saftige og smakfulle kjøttretter hver gang. Forfatter Greg Mrvich deler sine velprøvde metoder og hemmeligheter for å oppnå kjøtt som både er mørt og saftig, med en sprø, karamellisert skorpe og en perfekt røkt smak. Med alternativer for å fullføre retten i røyker eller på grillen, inneholder boken 50 oppskrifter som spenner fra bakgårdklassikere til Gourmet-kreasjoner. Prøv klassikere som BBQ Beef Brisket, Cedar-Plank Chicken Breast, Carne Asada Tacos, og eksotiske retter som Seared Wasabi Ginger Crusted Tuna. Uansett anledning, gir denne boken deg verktøyene til å bli en mester i sous vide-baserte grillretter.