Understanding Wine Chemistry av Andrew L. (University of California Davis USA) Waterhouse, Gavin L. (Cornell University USA) Sacks, David W. (School o

Understanding Wine Chemistry av Andrew L. (University of California Davis USA) Waterhouse, Gavin L. (Cornell University USA) Sacks, David W. (School o

Produktbeskrivelse

Boken 'Understanding Wine Chemistry' gir en dypere forståelse av de kjemiske reaksjonene som ligger til grunn for noen av verdens mest ettertraktede drikker. Den enorme variasjonen av vin på markedet er resultatet av tallrike kjemiske prosesser, enten det gjelder komponenter fra vinmarken, under gjæring, eller i løpet av lagringen. Hver beslutning som tas i vinproduksjonen påvirker kjemien i den ferdige vinen, noe som igjen påvirker smak, farge, stabilitet og andre viktige aspekter ved produktet. Kunnskap om disse kjemiske og biokjemiske prosessene er essensiell for både kunsten og vitenskapen bak vinmaking. 'Understanding Wine Chemistry' har vært den definitive introduksjonen til de kjemiske komponentene i vin, deres egenskaper, og reaksjonsmekanismer. Boken gir leseren den nødvendige kunnskapen til å tolke og forutsi utfallet av fysikalsk-kjemiske reaksjoner som er involvert i vinproduksjonsprosessene. Nå oppdatert for å gjenspeile nyere forskningsresultater, spesielt knyttet til vinens redoks-kjemi, samt nye kapitler med spesielle temaer innen fremvoksende områder, fortsetter den å være en uvurderlig ressurs for vinentusiaster og fagpersoner.

Prishistorikk

Lavest
1224 KR
Høyest
1276 KR
Gjennomsnitt
1255 KR
Median
1250 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Understanding Wine Chemistry av Andrew L. (University of California Davis USA) Waterhouse, Gavin L. (Cornell University USA) Sacks, David W. (School o
GTIN/EAN/ISBN 9781119894070
Kategorier Bøker