Understanding Wine Technology av David Bird MW, Nicolas Quille MW
Produktbeskrivelse
Boken 'Understanding Wine Technology' er blitt en favoritt blant mange studenter som ønsker å dykke dypere inn i vinens vitenskap. Den er spesielt rettet mot lesere uten formell vitenskapelig bakgrunn, men som likevel er nysgjerrige på de vitenskapelige prinsippene som ligger til grunn for vinproduksjon. Forfatterne har gjort en innsats for å redusere bruken av komplisert terminologi, og har i stedet benyttet hverdagslige ord og uttrykk for å gjøre komplekse konsepter lettere forståelige. I den fjerde utgaven bidrar Nicolas Quille, en dyktig og erfaren fransk vinmaker med bakgrunn fra Oregon i USA, med oppdatert informasjon, noe som gjør at boken fortsatt er en viktig ressurs for dem som studerer for WSET-diplomet eller som ønsker å bli medlemmer av Institute of Masters of Wine. Teksten er også utvidet med mer informasjon om produksjon av de mest kjente vintypene fra hele verden, noe som gir leserne en grundig forståelse av vinfremstillingsprosessen.