Plassert på en av de eldste og største eiendommene i Sicilia, Case Vecchie, hvor all maten enten er bærekraftig dyrket eller villvokst. Her finner vi Anna Tasca Lanza-senteret for siciliansk mat og kultur, et av de mest respekterte kulinariske stedene i Europa. Senteret drives nå av Annas datter, Fabrizia, og skolens programmer strekker seg utover matlaging til å omfatte matkultur og -landbruk. Kokker og matprofesjonelle som Alice Waters, David Tanis, Jody Adams og Emiko Davies kommer stadig tilbake for å gjenoppdage den ekte italienske farm-to-table matlagingen. "Coming Home to Sicily", kuratert av Fabrizia, feirer de autentiske smakene av Sicilia, samt den harmoniske forbindelsen mellom jord, produsent og mat. Oppskriftene inkluderer familiens tolkninger av tradisjonelle retter, som Frittata med favabønner, Eggplante Caponata, mynte- og hvitløksfylt sverdfisk og Risotto med grønn blomkål og mandler, samt hjemmelagde varianter av Sicilias berømte gatekjøkken, som Panelle (kikertkaker).