Krydder er mer enn bare smakstilsetninger i maten! Denne illustrerte guiden gir en innføring i hvordan krydder kan opprettholde optimal helse og behandle vanlige plager, og tilbyr også helsefremmende oppskrifter. Boken er lettfattelig og tilgjengelig, samtidig som den gir autoritativ informasjon om anvendelse av krydder for maksimal helse og velvære. Den er fylt med praktiske detaljer, inkludert fordelene ved ulike krydder, deres historie som naturlige midler, hvordan man lager blandinger av krydder, sikkerhetstips, vanlige bruksområder, og ulike måter å innta krydder på. En A-Å guide over 40 krydder identifiserer deres forebyggende og helbredende egenskaper. Hver behandling av 40 helseplager inneholder en eller to krydderrike oppskrifter for å hjelpe deg med å helbrede. Lær hva helbredende krydder kan gjøre for deg: Krydder som cayenne, ingefær og gurkemeie kan bidra til å lindre muskelsmerter, leddsmerter og arthritis. Hvitløk og løk kan redusere sesongbaserte allergier. Føhnert kan regulere type 2 diabetes. Rød paprika kan hjelpe mot bakrus. Einerbær kan være til hjelp ved urinveisinfeksjoner. Sumac kan behandle hudplager.