University of California Press

Encyclopedia of Pasta

Encyclopedia of Pasta

Produktbeskrivelse

Spaghetti, gnocchi, tagliatelle, ravioli, vincisgrassi, strascinati - pasta i sine utallige former har vært en bærebjelke i det mediterranske kostholdet i lengre tid enn brød. Denne vakre boken er den første som gir en omfattende historie om pasta i Italia, og forteller dens lange fortelling gjennom den fantastiske variasjonen av former og de enda mer varierte navnene den bærer. Matforsker Oretta Zanini De Vita har reist til alle hjørner av sitt hjemland Italia, hvor hun har samlet muntlige historier, dypdykket i glemte familierekepter og søkt gjennom obskure arkiver for å lage dette rike og unikt personlige oppslagsverket av historisk og geografisk informasjon. For hver oppføring inkluderer hun hovedingrediensene, tilberedningsteknikker, variasjonsnavn og lokaliteten hvor pastaen lages og nytes. Underveis avkrefter Zanini De Vita kulinariske myter, slik som Marco Polos påståtte rolle i pastaens historie, samtidig som hun serverer et festmåltid av ny informasjon.

Prishistorikk

Lavest
403 KR
Høyest
538 KR
Gjennomsnitt
481 KR
Median
538 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke University of California Press
Navn Encyclopedia of Pasta
GTIN/EAN/ISBN 9780520255227
Kategorier Bøker