The Science of Wine: From Vine to Glass - 3rd Edition
Produktbeskrivelse
Den tredje utgaven av Jamie Goodes anerkjente bok om vins vitenskap er nå oppdatert og revidert for å reflektere de nyeste trendene innen vinproduksjon. Denne omfattende og banebrytende referansen gir et helhetlig bilde av en av de mest fascinerende og kontroversielle utviklingene i vinverdenen: hvordan vitenskap og teknologiske innovasjoner påvirker både druedyrking og vinproduksjon. Jamie Goode, en ledende autoritet innen vinvitenskap, beskriver de viktigste vitenskapelige fremskrittene innen vinifikasjon og vitikultur. Han forklarer hvordan vitenskapen benyttes praktisk i ulike teknikker globalt og undersøker hvordan disse faktorene påvirker vinens kvalitet, smak og oppfatning. Denne boken er den eneste komplette og lettfattelige ressursen som er tilgjengelig om emnet. 'The Science of Wine' tar for seg et bredt spekter av emner, inkludert terroir, hvordan jordsmonn påvirker vinens smak, avl av nye druesorter som er resistente mot skadedyr, og klimaendringenes innvirkning på druedyrking.