University of California Press

The Science of Wine: From Vine to Glass - 3rd Edition

The Science of Wine: From Vine to Glass - 3rd Edition

Produktbeskrivelse

Den tredje utgaven av Jamie Goodes anerkjente bok om vins vitenskap er nå oppdatert og revidert for å reflektere de nyeste trendene innen vinproduksjon. Denne omfattende og banebrytende referansen gir et helhetlig bilde av en av de mest fascinerende og kontroversielle utviklingene i vinverdenen: hvordan vitenskap og teknologiske innovasjoner påvirker både druedyrking og vinproduksjon. Jamie Goode, en ledende autoritet innen vinvitenskap, beskriver de viktigste vitenskapelige fremskrittene innen vinifikasjon og vitikultur. Han forklarer hvordan vitenskapen benyttes praktisk i ulike teknikker globalt og undersøker hvordan disse faktorene påvirker vinens kvalitet, smak og oppfatning. Denne boken er den eneste komplette og lettfattelige ressursen som er tilgjengelig om emnet. 'The Science of Wine' tar for seg et bredt spekter av emner, inkludert terroir, hvordan jordsmonn påvirker vinens smak, avl av nye druesorter som er resistente mot skadedyr, og klimaendringenes innvirkning på druedyrking.

Prishistorikk

Lavest
393 KR
Høyest
519 KR
Gjennomsnitt
466 KR
Median
519 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke University of California Press
Navn The Science of Wine: From Vine to Glass - 3rd Edition
GTIN/EAN/ISBN 9780520379503
Kategorier Bøker