Boken 'The World Atlas of Honey' av C. Marina Marchese tar leseren med på en oppdagelsesferd inn i den vidunderlige verden av honning, fra kuben til glasset. Med vakre illustrasjoner og en global oversikt over honningens smaker, profilerer denne boken mer enn åtti land og de botaniske kildene til honning som finnes i hvert av dem. Marchese, en anerkjent honningekspert, tar leserne med på en reise gjennom den globale historien om honningproduksjon, fra de tidligste bikamerene til dagens innhøstinger. Denne fargerike guiden feirer den eksepsjonelle variasjonen og mangfoldet av honning, og avdekker hvordan terroir - miljøet der et produkt produseres - påvirker honningens egenskaper på samme måte som det gjør for vin, olivenolje, kaffe og sjokolade. Boken omhandler også metodene som brukes av honning-sommeliers for å smake og evaluere honning. Unik og autoritativ, setter 'The World Atlas of Honey' honning på det kulinariske kartet og hever det til en epikurisk skatt.