University of Chicago Press

Herbs for the Gourmet Gardener: A Practical Resource from the Garden to the Table

Herbs for the Gourmet Gardener: A Practical Resource from the Garden to the Table

Produktbeskrivelse

Med veksten av slow food-bevegelsen og en ny interesse for hager, har moderne kokker begynt å bruke hagehansker nesten like ofte som de bruker ovnsvotter. Matlagingen går tilbake til sine røtter, og stadig flere hjemmekokker omfavner lokale ingredienser og jordnære oppskrifter. I takt med at flere oppdager gleden av å tilberede og nyte ferskplukket mat, blir 'Herbs for the Gourmet Gardener' den uunnværlige guiden til hva du bør plante, lage og spise. Denne lettfattelige ressursen utforsker både hagen og kjøkkenet, og gir innsikt i dyrking, lagring og tilberedning av over seksti urter. Praktiske tips for hagearbeid, fasinerende historier, ernæringsinformasjon og klassiske oppskrifter presenteres sammen med botaniske illustasjoner fra Royal Horticultural Society sin verdifulle samling. Med både kjente varianter og spennende nykommere, vil 'Herbs for the Gourmet Gardener' inspirere deg til å skape en verden av nye former, farger og smaker.

Prishistorikk

Lavest
352 KR
Høyest
367 KR
Gjennomsnitt
360 KR
Median
360 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke University of Chicago Press
Navn Herbs for the Gourmet Gardener: A Practical Resource from the Garden to the Table
GTIN/EAN/ISBN 9780226172835
Kategorier Bøker