Herbs for the Gourmet Gardener: A Practical Resource from the Garden to the Table
Produktbeskrivelse
Med veksten av slow food-bevegelsen og en ny interesse for hager, har moderne kokker begynt å bruke hagehansker nesten like ofte som de bruker ovnsvotter. Matlagingen går tilbake til sine røtter, og stadig flere hjemmekokker omfavner lokale ingredienser og jordnære oppskrifter. I takt med at flere oppdager gleden av å tilberede og nyte ferskplukket mat, blir 'Herbs for the Gourmet Gardener' den uunnværlige guiden til hva du bør plante, lage og spise. Denne lettfattelige ressursen utforsker både hagen og kjøkkenet, og gir innsikt i dyrking, lagring og tilberedning av over seksti urter. Praktiske tips for hagearbeid, fasinerende historier, ernæringsinformasjon og klassiske oppskrifter presenteres sammen med botaniske illustasjoner fra Royal Horticultural Society sin verdifulle samling. Med både kjente varianter og spennende nykommere, vil 'Herbs for the Gourmet Gardener' inspirere deg til å skape en verden av nye former, farger og smaker.