University of Chicago Press

Vegetables for the Gourmet Gardener: A Practical Resource from the Garden to the Table

Vegetables for the Gourmet Gardener: A Practical Resource from the Garden to the Table

Produktbeskrivelse

Med den økende populariteten til slow food-bevegelsen og en ny interesse for hjemmelagede hager, opplever vi en tid der kokker tar på seg hagehanskene like ofte som ovnsvanter. Moderne matlaging vender tilbake til sine røtter, der hjemme-kokker omfavner lokale ingredienser og enkle, men smakfulle oppskrifter. "Vegetables for the Gourmet Gardener" er den uunnværlige guiden for deg som ønsker å dyrke, lage og nyte friske råvarer. Boken tilbyr en visuell fest med brukerorientert tilgang som binder sammen hagen og kjøkkenet, og gir innsikt i dyrking, oppbevaring og tilberedning av nærmere sytti praktiske grønnsaker. Den inneholder nyttige tips for vekst, fascinerende historikk, ernæringsinformasjon, og klassiske oppskrifter, illustrert med botaniske bilder fra Royal Horticultural Society's verdifulle samling. Med både kjente og uvanlige varianter, inspirerer "Vegetables for the Gourmet Gardener" leseren til å skape en verden fylt med nye former, farger og smaker.

Prishistorikk

Lavest
316 KR
Høyest
367 KR
Gjennomsnitt
345 KR
Median
333 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke University of Chicago Press
Navn Vegetables for the Gourmet Gardener: A Practical Resource from the Garden to the Table
GTIN/EAN/ISBN 9780226157139
Kategorier Bøker