UNIVERSITY OF ILLINOIS PRESS

The World of Soy

The World of Soy

Produktbeskrivelse

Boken 'The World of Soy' dykker ned i soyaens rolle som en av de mest økologisk effektive og økonomiske kildene til fullverdig protein i kostholdet vårt. Med økende interesse i det amerikanske kostholdet, undersøker denne boken hvordan soya ikke bare er verdifull for ernæring, men også gir økonomiske fordeler. Soya er avledet fra soyabønner, som er den mest betydningsfulle eksportveksten i USA og den mest handlet avlingen globalt. Dette temaet berører mange aktører i samfunnet, inkludert bønder, økonomer, ernæringsfysiologer og forbrukere. Boken samler innsikter fra en internasjonal gruppe av eksperter innen mat, som inkluderer en landbruk økonom, en landbrukssosiolog, en tidligere utviklingsarbeider fra Fredskorpset, samt flere matantropologer og landbrukshistorikere. De tar for seg viktige problemstillinger knyttet til produksjon og konsum av soya, som genmodifiserte soyabønner, økt dyrking av soyabønner, markedsføring av soyaprodukter, og soyaens rolle som en viktig restorer av jorden. Videre belyser de prosessene involvert i å gjøre soyabønner til mat for mennesker. Dette bidrar til en dypere forståelse av soyaens betydning i vårt samfunn og på globale nivå.

Prishistorikk

Lavest
487 KR
Høyest
542 KR
Gjennomsnitt
499 KR
Median
498 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke UNIVERSITY OF ILLINOIS PRESS
Navn The World of Soy
GTIN/EAN/ISBN 9780252033414
Kategorier Bøker