Den New Mexico-fødte forfatteren og reise- og matjournalisten Carolyn Graham tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom matkulturen i denne unike delstaten. I "New Mexico Food Trails" går hun langt utover en tradisjonell restaurantguide, og deler sine personlige opplevelser fra sin reiseverden fylt med smaker og ingredienser. Resultatet er en distinkt veiledning som kartlegger de delikate matkulturene som preger New Mexico. Boken er skapt for de som ønsker å utforske landets gastronomiske skatter, enten man er en lidenskapelig foodies, en eventyrlysten reisende, eller en enkel matelsker. Her får leserne muligheten til å oppdage mer enn bare de typiske nettsideanmeldelsene; man får et innblikk i det rike kulturmiljøet og de fantastiske menneskene bak hvert måltid. "New Mexico Food Trails" tar deg med på en smakfull oppdagelsesreise, fra små landsbyer til store byer, der kokker og sjefskokker gir sine unike tolkninger av statens mest ikoniske ingredienser og retter. Bli med på en deilig reise for å finne ut av de beste rettene, drikkevarene, smakene, teksturene og terroiren i "Land of Enchantment".