«A Toast to Eclipse» tar oss med på en fascinerende reise gjennom historien om Calfornias musserende viner, som nå konkurrerer med de beste franske champagene. Den første kommersielt vellykkede musserende vinen fra California, Eclipse Champagne, ble skapt av Arpad Haraszthy på midten av 1800-tallet. I denne boken utforsker forfatteren Brian McGinty den rike vintradisjonen i California og fokuserer spesielt på to sentrale personer som bidro til statens anerkjennelse som en vinregion: Arpad og hans far, Agoston Haraszthy, kjent som «California vinpioner». Arpad Haraszthy (1840-1900) var sterkt inspirert av sin fars ambisjon om å gjøre California til en av verdens fremste vinregioner. Dette var en tid der de beste druesortene var ukjente, de ideelle vinmarksplasseringene ikke var etablert, og folk knapt kunne forestille seg at California skulle bli en stor vinprodusent. Boken gir et dyptgående innblikk i både utfordringene og triumfene som preget vinproduksjonen i denne tidlige perioden.