UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA PRESS

Haute Cuisine

Haute Cuisine

Produktbeskrivelse

Paris har lenge vært ansett som verdens kulinariske sentrum. All den store mesterkokkekunsten har sitt utspring her, og fransk matlaging har vært, er og vil alltid være et uovertruffent uttrykk for en av de største kunstformene i verden. Slik ble det konstatert av en engelsk forfatter i 1903. Den dag i dag, når vi snakker om sofistikerte måltider som er nøye tilberedt og elegant servert, er det fransk mat som nødvendigvis må komme til tankene. I løpet av de siste hundre og femti årene har begrepet «fine dining» vært synonymt med franske retter og ikke minst franske kokker. Til tross for den økende populariteten av regionale amerikanske og internasjonale kjøkken det siste tiåret, ser vi fortsatt franske begreper som julienne, sautering og chef de cuisine prydet på menyer fra New Orleans til London og Tokyo. Kulinariske skoler anser fremdeles franske metoder som essensielle for hver ny generasjon av kokker. I boken "Haute Cuisine" tar Amy Trubek, utdannet profesjonell kokk ved Cordon Bleu, oss med på en fascinerende reise gjennom historien om hvordan Frankrikes tradisjoner ble dominerende i den kulinariske verden.

Prishistorikk

Lavest
279 KR
Høyest
291 KR
Gjennomsnitt
285 KR
Median
285 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA PRESS
Navn Haute Cuisine
GTIN/EAN/ISBN 9780812217766
Kategorier Bøker