UNIVERSITY OF TORONTO PRESS

Eating Culture

Eating Culture

Produktbeskrivelse

"Eating Culture" av Gillian Crowther er en fengslende bok som tar leseren med på en reise gjennom matens betydning i ulike kulturer, fra ingredienser og oppskrifter til måltider og menyer gjennom tidene. Denne nyutgaven, nå med fargerik presentasjon, belyser antropologiens viktige rolle i å forstå matens plass i kulturstudier. Boken inkluderer aktuelle temaer som nomadisme, kommersialisering av mat, matsikkerhet og etisk forbruk, samtidig som den tar for seg dyrevelferd og de langsiktige miljø- og helsekonsekvensene av kjøttforbruk. Spesielle bokser med case-studier og øvelser bidrar til å fremheve antropologiske metoder og tilnærminger, og hver kapittel inneholder en seksjon for videre lesning. Gjennom å utforske konseptet kjøkken og offentlig diskurs, gir "Eating Culture" leserne en dypere forståelse av vårt skiftende forhold til mat.

Prishistorikk

Lavest
471 KR
Høyest
529 KR
Gjennomsnitt
490 KR
Median
481 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke UNIVERSITY OF TORONTO PRESS
Navn Eating Culture
GTIN/EAN/ISBN 9781487593292
Kategorier Bøker