Denne hjertevarme kokeboken inneholder en unik samling oppskrifter fra familier over hele verden. Hver oppskrift innledes med en presentasjon av familien som har bidratt, og inkluderer enkle, trinn-for-trinn instruksjoner, illustrert i en dristig grafisk novelle-stil av Chaaya Prabhat. Fra klassiske amerikanske sjokoladekjeks (vennligst levert av Marlee fra Philadelphia) til ugandiske 'rulleegg' (fra Jacob og hans onkel Senti), gir hver oppskrift en autentisk smak av internasjonal mat og historier rett til ditt bord. Boken inneholder også interessante fakta om regionale tradisjoner, matlagingsutstyr og ingredienser. Alle oppskriftene er vegetariske, og det gis også instruksjoner for å gjøre dem veganske, nøttefrie, melkefrie, eggfrie og glutenfrie - eller i hvilken som helst kombinasjon av disse. 'En visuelt herlig fremstilling av global mat...' - School Library Journal Starred Review, 2024 - Nominasjon til 2026 Towner-prisen.