Oppdag over 50 fristende veganske bakeoppskrifter som ikke bare smaker himmelsk, men også ser fantastiske ut! Enten du er en dedikert veganer eller bare ønsker å redusere inntaket av animalske produkter, kan du fortsatt nyte dine favorittkaker uten å gå på kompromiss. Baking uten egg, smør og melk er ikke bare mulig, men også enkelt og like velsmakende som de tradisjonelle alternativene. Med det brede utvalget av alternative ingredienser som nå finnes i supermarkeder og helsekostbutikker, gir Angela Romeos inspirerende oppskrifter deg all kunnskap og inspirasjon du trenger for å komme i gang med bakingen. Lag små fristelser som sitronmarengskake og marmorert go-nuts-kake, traybakes som imponerende sjokoladechip-brownies og gin & tonic traybake, hverdagsbaker som rooibos te-brød, eller større, fancy kaker til spesielle anledninger, som pistachio, lime og bringebær Wowzer-kake, eller sjokolade- og saltet karamell mudkake. Boken inneholder også sesongbaserte godbiter som den veganske vanilje thrilleren, som vil imponere enhver dessertelsker.