Lag fantastiske veganske varianter av dine favorittasiatiske retter! Hvis du lengter etter veganske versjoner av klassiske asiatiske retter, blir denne kokeboken din nye favoritt. Jeeca Uy, kjent fra den populære Instagram-kontoen @TheFoodieTakesFlight, forvandler tradisjonell sørøst- og østasiatisk matlaging til spektakulære veganske retter som er fulle av smak. Fra ikoniske thailandske retter til dampende varme japanske måltider og alt imellom, tar Jeecas oppskrifter smaksløkene dine med på en deilig matreise gjennom Asia som vil få deg til å komme tilbake for mer. Hvorfor bestille takeaway når du enkelt kan lage en vegansk versjon som ikke bare er sunnere, men kan smake enda bedre? Finn dine favoritter og oppdag nye med oppskrifter som: Pad Thai, Char Siu Tofu, Vietnamesisk sopp Pho, Singapore Chili Tofu, kinesiske salatinnpakninger, Yang Chow stekt ris, japansk yakisoba, spicy Dan Dan-noodles, satay tofu-stikker med peanøttsaus, og koreanske bulgogi-sopp. I tillegg til nesten livaktige fotografier har Jeeca fylt denne boken med inspirerende oppskrifter.