I "Very Good Salads" presenterer Shuki Rosenboim og Louisa Allan 52 smakfulle salatresepter, hentet fra deres populære falafelbar, Very Good Falafel, i Melbourne, Australia. Boken har et sterkt fokus på veganske salater, samt eksepsjonelle dipp, myk pita og selvfølgelig, veldig gode falafler, laget av lokale, sesongbaserte ingredienser. Her finner du ikke bare salater, men også deres anerkjente falafeloppskrift som endelig deles med verden. Hver oppskrift er designet for å utnytte ferske råvarer best mulig, og inkluderer både tradisjonelle og utradisjonelle kombinasjoner, som vannmelon- og za’atar-salat med radise og fritert pita, samt fersken, basilikum og hasselnøtter, og grillet purre med granateple, valnøtter, vårløk, mynte, dill og sitronskall. Salatene er like gode alene som de er pakket inn i brød med en side av tahini, og oppskriftene endres med årstidene. Dette er ikke bare en oppskriftsbok; det er en hyllest til det beste av grønnsaker og en inspirasjon til friske, smakfulle måltider.