Nigella Lawson er en forkjemper for hjemmebryggere, og hennes nyeste bok, "At My Table", feirer maten hun elsker å lage for venner og familie. Her finner du oppskrifter som varme, trøstende og inspirerende, med både nye tolkninger av klassiske retter som Kylling Frikassé og Klibbete Toffee Pudding, samt spennende kreationer med ukjente ingredienser, som Aubergine Fattet og Hvit Miso Hummus. Boken inneholder rettene som vil inspirere både kokker og matelskere, med alt fra Hyse med Bacon, Erter og Sider, til Indisk Krydret Kylling og Potetform og Chili Myntelammeskiver. I tillegg finnes det et variert utvalg av fargerike grønnsaksretter, som Øst-Middelhavisk Choppsalat og Gulrøtter med Fennikel og Harissa. Ingen kokebok fra Nigella kan anses som komplett uten søte fristelser, og "At My Table" er intet unntak. Her finner du oppskrifter på nødbrownies, hvit sjokolade cheesecake og en Victoria-svamp med kardemomme, marmelade og crème fraîche, som vil bli familiefavoritter. Som Nigella skriver: 'lykke er best delt', og maten i denne boken vil bli servert og nytes ved ditt eget kjøkkenbord, akkurat som ved hennes.