Enten du er nybegynner på kjøkkenet eller en erfaren kokk, vil 'Start Here' av Sohla El-Waylly forandre måten du tenker på matlaging. Denne boken, som har vunnet den prestisjetunge James Beard Foundation Book Award i 2024 og er kåret til en av New York Times beste kokebøker i 2023, er en omfattende veiledning til bedre måltider. El-Waylly, som er en talentfull kokk, oppskriftutvikler og videoprodusent, byr på over 200 smakfulle oppskrifter som spenner fra deilige salte retter til søte fristelser. Lesere kan glede seg til å prøve retter som: Kyllingsuppe med masa-dumplings, charret sitronrisotto, sprø laks med reddiker og nuoc cham, gourmet-glaserte poteter, langsomt stekt hel kylling med kraft, flakete brunt smør-lachha paratha, tilpassbare drop-kaker og kremete sitronfondant. 'Start Here' er ikke bare en kokebok, men en ressurs som oppmuntrer til kreativitet og selvtillit i kjøkkenet. Boken er anbefalt som 'en klassiker du vil gå tilbake til igjen og igjen' av kremen av kokebokforfattere, inkludert Yotam Ottolenghi og Samin Nosrat, som skriver forordet.