I denne rike og omfattende samlingen av essays utforsker Jay McInerney vinens mange fasetter med sin anerkjente innsikt og stil. McInerney, som ifølge Salon er 'den beste vinforfatteren i Amerika', har i over et tiår skrevet om vin på en måte som både informerer og inspirerer. Hans essays har fått ros fra restauratører som Mario Batali, som beskriver dem som 'både lærerike og deilige', samt fra anerkjente kritikere som Robert Parker, som kaller dem 'strålende, vittige, komiske og ofte usannsynlig ærlige og provoserende'. Dessuten har mediene hyllet hans evne til å kombinere vinvurderinger med humor og litterære referanser, noe som også er bekreftet av The New York Times. I denne boken presenteres en samling av tidligere publiserte verk fra House & Garden og The Wall Street Journal, hvor McInerney gir en mesterklasse i de nesten uendelige variasjonene av vin, og menneskene og stedene som produserer dem. Hans ekspertise og signaturstil gjorde at James Beard Foundation tildelte ham M.F.K. Fisher Award for Distinguished Writing i 2006.