VintReads

The Chemistry of Sakè Brewing

The Chemistry of Sakè Brewing

Produktbeskrivelse

Boken 'The Chemistry of Sakè Brewing' tilbyr en grundig analyse av prosessene og kjemiske reaksjonene som inngår i produksjonen av sakévin fra ris. Med illustrasjoner av bryggeutstyr, sakéceller som gjennomgår reaksjoner, samt matematiske diagrammer, gir denne boken en visuelt tiltalende og informativ opplevelse. Utgitt i 1881 av R.W. Atkinson ved universitetet i Tokyo, er dette den mest anerkjente engelskspråklige kilden til kunnskap om saképroduksjon på nettet. Til tross for at dette verket har mer enn 100 år på baken, har vitenskapen og prosessene for brygging av saké forblitt bemerkelsesverdig stabil. Boken er en utmerket lesning og en uunnværlig del av enhver sakébibliotek. Innholdet er delt opp i to deler: Den første delen handler om Koji, der kapitler dekker temaer som ris, forberedelse av Koji, aktive egenskaper, og Koji-ekstrakts påvirkning på karbohydrater og gelatinisert stivelse. Den andre delen fokuserer på saképroduksjon, hvor kapitler tar for seg forberedelsen av moto, hovedprosessen, gjæringen av deigen, filtrering av saké og alkoholutbytte, samt konservering av saké, samt en diskusjon om shochu og mirin.

Prishistorikk

Lavest
172 KR
Høyest
179 KR
Gjennomsnitt
176 KR
Median
176 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke VintReads
Navn The Chemistry of Sakè Brewing
GTIN/EAN/ISBN 9788293684213
Kategorier Bøker